Povestea de inspiratie a doctorului Vanessa Youness


Și-a învins boala „fără tratament”, iar acum luptă să îi ajute pe alții.

Doctorul Vanessa Youness, medic specializat în chirurgie reconstructivă post-traumatică, a decis să lupte pentru persoanele cu probleme medicală după ce ea însăși a învins o cumplită boală: scleroza în plăci.

Dr. Vanessa Youness

În timp ce se specializa în meseria sa de viitor chirurg, Vanessa Youness a aflat cumplitul diagnostic, care pe mulți i-ar fi dărâmat, mai ales că această boală nu își are tratament de vindecare în medicina alopată. În schimb, Vanessa nu și-a acceptat diagnosticul nici tratamentul alopat ci a luptat să înțeleagă care sunt cauzele sau factorii declanșatori ai sclerozei în plăci, astfel încât să o învingă din rădăcini.

Cu ajutorul profesorului Ștefan Stângaciu, președintele Asociației Romana si Germane de Apifitoterapie și a protocolului său de tratament, aplicat cu disciplină chirugicală, Vanessa Youness a reușit nu doar să oprească evoluția bolii dar să și vindece leziunile avute odată. Această vindecare poate fi privită ca o premieră de către medicină alopată care insistă că această boală nu are tratament, însă cazuri ca acesta dovedesc că există o soluție.

Ajută pacienți bolnavi de scleroză în plăci sau alte afecțiuni grave

Această victorie a încurajat-o pe Vanessa Youness să lupte pentru semenii ei cu boli asemănătoare, prin Fundația YOUness și Clinica YOUness, pe care a lansat-o în anul 2016. Împreună cu domnul profesor dr.Ștefan Stângaciu, dr. Vanessa Youness aprofundează cercetările medicale pe această temă, astfel încât tot acest concept alternativ si holistic de vindecare îl vor îngloba într-o carte focusată pe tratamentul naturist, care are ca scop ajutorarea unui număr cât mai mare de pacienți diagnosticați cu scleroză în plăci.

Din multiplele tratamente alternative, cele mai importante proceduri terapeutice pe care le puteti gasi la clinica YOUness a Vanessei Youness sunt: decalcifierea glandei pineale, apiterapia, terapia cu venin de albine, cataplasme, cure profunde de detoxifiere, dietoterapia (alimentație exclusiv vegetariană, fara gluten si fara zahar), fitoterapia, acupunctura, aromoterapia, cromoterapia, gimnastica medicinală, inhalații cu produse apicole, ionic detox (o metodă externă de detoxifiere care elimină toxinele prin picioare), masaje terapeutice cu miere, nebulizări, presopunctură, reflexoterapie, psihoterapie etc.