Fundatia Youness a dăruit un loc de joacă modern, prichindeilor de Grădiniţa cu Program Prelungit Ghergani din oraşul Răcari

Iepuraşul a ajuns cu o săptămână  mai devreme la Grădiniţa cu Program Prelungit Ghergani din oraşul Răcari.  Cocheta Grădiniţă cu Program Prelungit Ghergani are de joi, 18 aprilie şi un loc de joacă  modern, un dar de suflet  pentru prichindei  din partea Fundatiei Youness, condusă de dr. Vanessa Youness.

Ferice de oamenii buni la suflet, ferice de oamenii care nu consideră, că fericirea constă în cumpărarea de lucruri scumpe, ci fericirea lor înseamnă bucuria de a dărui, bucuria de a iubi semenii necondiţionat, bucuria de a ajuta semenii şi un exemplu   pentru comunitatea  din Răcari  este dr. Vanessa Youness.

A fost o atmosferă  de poveste la Grădiniţa cu Program Prelungit Ghergani din oraşul Răcari unde  preşcolarii şi-au luat în primire spaţiul de joacă special pregătit pentru ei. O zi cu  poezii, cântece, multe zâmbete şi bucurie. Între administraţia oraşului Răcari, condusă de primarul Marius Caraveţeanu  şi  conducerea Fundatiei Youness din Răcari, există o strânsă colaborare  privind proiectele cu impact social în comunitatea răcareană.

“ Piticii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Ghergani şi-au luat în primire spaţiul de joacă special pregătit pentru ei. Leagănele şi topoganele au fost luate cu asalt, iar chiotele lor de bucurie acopereau orice alt zgomot. Nu au lipsit şi câteva lacrimi pentru că „ vreau şi eu să mă dau în leagănul în care te dai tu! ”. Cu toţii am fost copii şi ştim că ne doream exact jucăria pe care o luase celălalt, chiar dacă mai erau multe altele. Cu greu, doamnele educatoare au reuşit să-i adune pe toţi la un loc şi să arate celor prezenţi că ştiu şi poezii ,că ştiu şi cântecele. Aproape pe tot parcursul programului privirile lor se îndreptau spre aparatele de joacă, nerăbdători să se întoarcă acolo. Cu siguranţă, de acum încolo, vor fi mai atenţi la doamnele educatoare în timpul activităţilor, ştiind că la sfarşitul programului se vor putea juca în voie.

Dragi „grădinari” să vă bucuraţi de acest spaţiu de joacă, să fiţi cuminţi şi să fiţi atenţi la tot ceea ce doamnele educatoare încearcă să planteze în inimile voastre micuţe pentru ca atunci când veţi fi mari să le faceţi mândre că seminţele devenirii voastre, pe care le-au sădit acum, au dat roade!

Multumim drei. Dr. Vanessa Youness, Fundatiei Youness pentru implicarea in acest proiect de suflet si o asteptam alaturi de noi si la proiectele viitoare’’, a declarat edilul Marius Caraveţeanu .

Locul de joacă este o investiţie ce se ridică la peste 15.000 lei  şi este realizată 100% de Fundatia Youness. Sunt din ce în ce mai puţini oameni cu un suflet minunat.